¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web y mejorar tu experiencia de navegación. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra política de cookies.    Saber máis - Aceptar.

IMPORTANTE: Entrada na illa

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

Lea atentamente estas indicacións antes de acceder á illa.

 

Proceso de registro a bordo y etiquetado del equipaje

O rexistro realizarase a bordo da embarcación. Tódolos asistentes deberán asinar un documento de aceptación das normas da illa. Unha vez asinado, a organización entregaralles unha pulseira identificativa para a súa equipaxe. Por favor, coloquen esta etiqueta nun lugar visible do mesmo antes da súa chegada á illa.

Chegada á illa e xestión de equipaxe

Á súa chegada á illa, todos os asistentes deberán depositar a súa equipaxe na recepción, situada no edificio de Seminarios. Este edificio atópase á dereita do peirao ao que chega o barco procedente de Vigo.

Dado que a sesión de apertura está programada para as 15:00 horas, non será posible acceder aos aloxamentos previamente.


Hospedados na illa:  Entrega de chaves

A entrega de chaves para o acceso aos aloxamentos efectuarase a partir das 17:30 na recepción. Nese momento, os asistentes que se hospeden na illa poderán recoller a súa equipaxe e dirixirse ás súas respectivas estadías. Para a entrega das chaves, deberán presentar o documento asinado de normas da illa que se lles proporcionou previamente no barco.

Hospedados en terra: Entrega de equipaxe

As persoas que non se hospeden na illa non deben ir á recepción ás 17:30 horas. Terán a súa equipaxe dispoñible na recepción ao finalizar a cea. Para recollelo deberán presentar o documento asinado de normas da illa que se lles proporcionou previamente no barco.

Finalmente, desde a organización aconséllase traer calzado axeitado (o máis cómodo posible) para camiñar por zonas con imperfeccións e para a entrada e saída das embarcacións.

Versión en PDF