¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web y mejorar tu experiencia de navegación. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra política de cookies.    Saber máis - Aceptar.

Inscrición e comunicacións

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

 

Inscrición no congreso

 

 

Cotas de inscrición:

  • Xeral: 100€
  • Persoas socias de EESCOOP: 75€
  • Estudantes: 35€

 A inscrición no congreso inclúe:

  • Os desprazamentos á illa nos días e horarios determinados pola organización.
  • A comida (picnic no barco) do día 12 de xuño.
  • As pausas cafés dos días 12 e 13 de xuño.
  • A visita guiada á Illa de San Simón á tardiña do 12 de xuño.
  • A cea social do día 12 de xuño.
  • O cóctel de peche do evento do día 13 de xuño.

O prezo de inscrición NON INCLÚE O ALOXAMENTO.

Onde aloxarse

Inscrición ao Congreso

A inscrición no congreso realízase mediante a plataforma ConfTool:
https://www.conftool.org/eescoop2025/

Datas relevantes

Datas más importantes do programa e da inscrición:

  • 19 de decembro de 2024:
    Apertura da plataforma en liña para o envío de resumes.
  • 15 de Marzo de 2025:
    Ás 23:59h CET: data
    límite para o envío de resumes.
  • 17 de Marzo de 2025:
    A
    pertura do prazo de rexistro para asistencia ao congreso.
  • 1 de abril de 2025:
    Notificación de aceptación de comunicacións académicas.
  • 20 de abril de 2025:
    Data límite de inscrición para persoas autoras.
  • 2 de xuño de 2025:
    Data límite de inscripción para asistencia de persoas non autoras.

12 y 13 de xuño de 2025: Celebración do congreso.

Instrucións para a inscrición

A incrición no congreso realizase a través da plataforma ConfTool: ConfTool: https://www.conftool.org / eescoop2025 /. Non se terá en conta a inscrición por cualquera outra vía.

O formulario guiará o proceso de inscrición, debendo indicar:

  • O tipo de inscrición: Xeral, persoa socia de EESCOOP ou estudante.
  • As restricións alimentarias, se existen.
  • O sistema de pago: transferencia bancaria ou tarxeta de crédito.